Vroiam sa cred ca am inchis pentru totdeauna unele capitole din trecut.Insa ieri am avut nesabuinta sa le deschid..odata cu intoarcerea lui,au revenit vechile temeri,a revenit suferinta de mult uitata.Mi-am dat seama ca ceea ce parea cicatrizat in mod superficial,era mai viu ca niciodata in interior.Cand am deschis capitolul,un fel de lava ciudata a iesit la suprafata.Lava era alcatuita din suferinta,dezamagire,suspiciune,deznadejde..si..ura.
Pentru o secunda am simtit ura chiar si pentru prietenii mei..chiar si pentru el..In secunda aceea ma simteam tradata..era aceeasi tradare..ca cea din trecut...Doar ca acum durea mai tare,pentru ca daruisem mai multa incredere decat mi-a fost dat sa primesc.Pentru ca mereu eu am onoarea sa fiu cea ‘exploatata’..
Imi sunt exploatate sentimentele pana la refuz.pana cand nu mai stiu de mine..pana cand sunt convinsa ca nimic rau nu se poate intampla,pentru ca deja oferisem toata increderea pe care o puteam ceda,in defavoarea mea..Si exact atunci globul de cristal se sparge…si eu sunt din nou facuta bucatele..mii de bucatele.
Aveam de gand sa uit de tot ce inseamna ‘trecut’,imi doream sa-mi fie sterse amintirile..sa-mi fie smulse.cu forta..pentru ca eu nu as fi fost capabila sa le inlatur.Intr-un fel ciudat imi era dor de trecut…dor.. dar si teama..
Imi doream sa se repete totul?..ah..nu..dar imi doream ca el sa fie din nou..langa mine,ca intotdeauna.Fie ca imi placea sau nu,era un rau necesar..
(Deja ma urasc ca am spus asta)….
Doream sa cred ca totul va inceta,candva..vroiam sa privesc inainte…si sa-mi spun fericita.’s-a terminat.nu voi mai suferi .’

2 comentarii:

Taci copilu`. Ce te-ai face fara el?

oh..buna intrebare.Nu stiu.Probabil o sa aflu curand..

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

About this blog

Labels